Mange års erfaring med kvalitetsbevidst udlejning

Om os

Allan Andersen startede i år 2000 med udlejning af festartikler til den traditionelle fest. Telte, borde, stole, service og mange andre klassiske festartikler. Hos Festgården har vi siden starten brændt for den gode kundeoplevelse, og vi vægter kvalitet, renhed og præcise leveringer på alle udlejningsartikler. Dansk Lounge blev oprettet i 2017, da Allan længe havde gået med en idé om udlejning af designermøbler. 

Med mere end 20 års erfaring i udlejning til event- og fest branchen ved vi, hvad det vil sige at sætte kunden i centrum og skabe sammenhæng fra den første forberedelse til festen er slut. Vores mål er at give vores kunder den bedste oplevelse, og derfor er vi klar til at hjælpe dig gennem hele processen. Vi har desuden professionelle samarbejdspartnere, så intet arrangement er for stort eller småt. 

Vi har i mange år været et eksempel til efterfølgelse i branchen i forhold til levering af service på en praktisk og professionel måde. Vi har udviklet vores egne leveringsmetoder, og vi var de første i branchen, som leverede service i kop- og glaskurve. Det betød, at vores kunder ved store arrangementer kunne spare op til fem timer og 4-5 mand på borddækning.  

Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller ønsker mere information – er du mere end velkommen til og kontakte os eller følge os på Instagram, Facebook eller LinkedIn.