Festgården

Alt til festen – undtagen gæsten!

Hvad enten du mangler borde, stole, service eller andet til din fest, så kan du leje det hos os.

Hos Festgården sætter vi en ære i at skabe de bedste rammer for din fest, og derfor får du kun den bedste kvalitet, når du lejer service, borde, stole eller andet hos os. Vi vil være kendt for at levere en kvalitet, som er svær at finde andre steder i Danmark. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og har et team af engagerede medarbejdere, som er specialister på hver deres område.

Mangler du inspiration til borddækning, så har vi et showroom, hvor du kan se alle vores udlejningsartikler, føle dig frem, flytte med tingene og sammensætte lige netop dit bord.

Alt vores service er desinficeret ved 85 grader inden du modtager det. Din tryghed for rent service.

En lille historie fra det virkelige liv:

En kunde lejer service hos en konkurrent. Da gæsterne er færdige med at spise, stiller de tallerknerne ned til to hunde, som så lystigt slikker dem rene. Kunden sender alt servicen tilbage til udlejeren og påstår, at alt er vasket af. Udlejeren har travlt og vasker det ikke af inden næste udlejning.

Måske koster det lidt mere at leje service fra en udlejer, som har obligatorisk opvask, men så er du helt sikker på, at alle bakterier er væk. Hos festgården er du i sikre hænder!

Klik på linket og du sendes videre til vores forside https://www.festgaarden.dk/